British Chamber of Commerce Czech Republic se stala členem Climate & Sustainable Leaders Czech Republic

04. 06. 2024

British Chamber of Commerce Czech Republic se stala členem Climate & Sustainable Leaders Czech Republic

V Climate & Sustainable Leaders Czech Republic jsme přivítali dalšího nového člena, British Chamber of Commerce Czech Republic.

„Britská obchodní komora se dlouhodobě věnuje tématům udržitelnosti a samozřejmě podporuje zájmy svých členů v této oblasti. V rámci BCC Sustainability working group jsme uspořádali již desítky seminářů, panelových diskusí a konferencí. Naším zájmem je poskytnout neutrální platformu pro diskusi zástupců businessu, veřejného sektoru i nevládních organizací. Spolek Climate & Sustainable Leaders vnímáme jako významnou iniciativu. Spojují nás společné zájmy,“ popsal důvody vstupu do platformy Climate & Sustainable Leaders Czech Republic Pavel Fara z Britské obchodní komory.

„Těšíme se na vzájemnou spolupráci. Věříme, že zkušenosti a expertíza Britské obchodní komomry přinesou našemu spolku mnoho hodnotných podnětů a že nový člen bude inspirací pro další organizace,“ uvedl Jakub Skavroň, předseda správní rady a zakladatel platformy Climate & Sustainable Leaders Czech Republic.